Главная
 
UTIL portal
Понедельник, 29.04.2024, 04:00



Приветствую Вас Гость | RSS
Главная
Меню сайта

Категории раздела
Новости [372]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2011 » Март » 11 » Акустика Logitech для ПК
20:49
Акустика Logitech для ПК

Через майже п'ять років після випуску однієї з найбільш потужних мультимедійних акустичних систем Z-5500 компанія Logitech представила її наступника Surround Sound Speakers Z906. За своїми характеристиками вона дуже схожа на оригінальну АС і володіє аналогічною потужністю в 500 Ватт RMS, але відмінностей у новинці теж достатньо.

Logitech анонсировала флагманскую акустическую систему для ПК

Logitech анонсувала флагманську акустичну систему для ПК

Surround Sound Speakers Z906 - це акустична система формату 5.1 з двосмуговими сателітами (кожен потужністю в 67 Ват), дизайн яких досить сильно змінився в порівнянні з Z-5500, 165-ватний сабвуфер ж залишився практично незмінним. У комплекті з пристроєм поставляється цифровий блок, до якого можна підключати одночасно до шести джерел звуку включаючи ТВ, ПК, ігрову консоль, побутової плеєр, iPod і т. д. АС здатна формувати об'ємний звуковий простір зі звичайного стерео.

Пристрій володіє сертифікатом THX, вбудованими апаратними декодерами Dolby Digital і DTS, двома оптичними входами, цифровим коаксіальним, RCA і 3,5-міліметровим. Конструкція сателітів передбачає їх кріплення на стіні. У комплекті з Surround Sound Speakers Z906 також присутній бездротовий пульт дистанційного керування.
Категория: Новости | Добавил: Tarlev | Рейтинг: 0.0/0

Форма входа

Поиск на сайте




Copyright MyCorp © 2024