Главная
 
UTIL portal
Пятница, 29.03.2024, 02:43



Приветствую Вас Гость | RSS
Главная
Меню сайта

Категории раздела
Новости [372]

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2011 » Март » 11 » Реліз Firefox 4.0
20:46
Реліз Firefox 4.0

Лютий, в якому Mozilla обіцяла випустити фінальну версію Firefox 4, вже давно позаду, і тільки зараз у компанії представили перший реліз-кандидат свого браузера. Як стало відомо вже кілька днів тому, розробники виправили всі критичні помилки в програмі, що очевидно зайняло у них більше часу, ніж передбачалося спочатку, і готові нарешті до випуску Firefox 4.0.

Доступен релиз-кандидат Firefox 4.0

Доступний реліз-кандидат Firefox 4.0

У будь-якому циклі розробки необхідно протестувати кілька версій програми, званих release candidate. Якщо в них будуть знайдені якісь нові серйозні помилки, то їх постараються якомога швидше виправити, однак якщо цього не відбудеться, то останню версію програми просто перейменовують і випускають як фінальну. Скільки саме реліз-кандидатів буде випущено в Mozilla, зараз невідомо, оскільки перший RC з'явився зовсім недавно. Глава відділу розробок Firefox відзначає, що поточний реліз розглядається в компанії, як фінальний, і якщо не станеться нічого екстреного, то цей самий вихідний код буде представлений у збірці Firefox 4.0 Final зовсім скоро.

У порівнянні з останньою дванадцятого бетою Firefox, в нову збірку не додавали нових можливостей, а лише виправили безліч помилок. Якщо фінальна версія Firefox буде випущена протягом найближчих днів, то реліз браузера відбудеться одночасно з релізом Internet Explorer 9.
Категория: Новости | Добавил: Tarlev | Рейтинг: 0.0/0

Форма входа

Поиск на сайте




Copyright MyCorp © 2024